Home Amsterdam Barcelona Bordeaux Brussel Ieper Ljubljana Londen Nantes Parijs Reisverslag Links AZ

Top Bezienswaardigheden Nederland

Nederland
Op vakantie in Zoutelande

Zoutelande, het dorp wat immens populair geworden is dankzij het nummer Zoutelande van Blof. Dit heeft het toerisme in het Zeeuwse dorp zeer goed gedaan. Steeds meer inwoners die investeren in een vakantiewoning of een vakantiehuis in Zoutelande beschikbaar stellen voor toeristen. Waar in het dorp weinig tot niets te beleven valt, zien we juist dat er in de omgeving behoorlijk veel te doen is voor ieder reisgezelschap. Ben je benieuwd wat er allemaal te doen is in Zoutelande, omdat je in een vakantiehuis in Zoutelande zit? Lees dan vooral verder!

Wat te doen tijdens de vakantie in Zoutelande zonder kids?

Houd je van een actieve vakantie of ga je liever dingen bekijken, omdat je cultureel ingesteld bent? Geen probleem, want dat is volop aanwezig! Zo is de vuurtoren van Zoutelande een bekend gezicht op het strand. In de zomerperiode is de vuurtoren namelijk ook toegankelijk voor geïnteresseerden. Even verderop op het strand ligt in de duinen het Bunkermuseum. Het Bunkermuseum is een gangenstelsel die zich door de duinen van Zoutelande bevonden tijdens de Tweede Wereldoorlog en zeker een aanbeveling voor oorlogsliefhebbers. Wat je zeker moet zien in Zeeland zijn de Deltawerken en de Oosterscheldekering. Onmisbaar en een schouwspel tegen het machtige water, waar de inwoners van Zeeland goed beschermt zijn tegen het water.

Activiteiten doen in Zoutelande

Heeft u een vakantiehuisje in Zoutelande geboekt met uw gezin en kinderen? Dan kunnen wij ons voorstellen dat u alles doet om de kinderen te kunnen vermaken. Heeft u vakantiehuisje niet voldoende te bieden? Ga dan eens naar het subtropisch zwembad Vrijburg. Een groot zwembad met veel glijbanen en wellness mogelijkheden. Je bent zo een dag te vinden in het zwembad! Liever genieten van het mooie weer? Wellicht is de Carrousel in Vlissingen iets voor u en uw kinderen. Een kermisomgeving met oude en moderne attracties en spelletjes.

Vakantiehuis boeken?

Wilt u een vakantiehuis in Zoutelande boeken met of zonder kinderen? Dat kan op heerlijkehuisjes.nl. Een website met een verzameling van vakantiehuizen die staan op vakantieparken of op het terrein van particuliere eigenaren! Zo hebben we ook een groot aanbod van vakantiehuizen in Zeeland langs de kust. Voor zonneaanbidders is dit een prachtige vervanging voor de vakantiegangers die niet naar Spanje willen reizen, maar in Nederland willen blijven.

Uitzicht op het strand & de dorpskern Zoutelande


© Dennis Bergsma